MÜİSEF ve TKBB İşbirliğiyle "Katılım Bankacılığı Fon Toplama Ürün Geliştirme Süreci Çalıştayı" Gerçekleştirildi

Marmara Üniversitesi İslam Ekonomisi ve Finansı Enstitüsü (MÜİSEF) ile Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) iş birliğinde düzenlenen Katılım Finans Çalıştayı Serisi’nin ilki Marmara Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlendi. Çalıştayın açılış konuşmaları MÜİSEF Müdürü Prof. Dr. Ertuğrul Boynukalın, TKBB Genel Sekreter V. İsmail Vural, TKBB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çelik ve Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kurt tarafından gerçekleştirildi.

Katılım finans alanında çalışan akademisyenlerin ve sektör temsilcilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen çalıştayda, katılım bankacılığı sektöründe fon toplama ürünlerinin geliştirilme süreci ve bu süreçte karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı.

Çalıştay Program Akışı İçin Tıklayınız