Bahreyn Bankacılık ve Finans Enstitüsü MÜİSEF'i Ziyaret Etti

Bankacılık ve finans alanında dünyanın önde gelen eğitim enstitülerinden biri olan Bahreyn Bankacılık ve Finans Enstitüsü (Bahrain Institute of Banking and Finance -BIBF) 17 Haziran 2022 tarihinde Marmara Üniversitesi İslam Ekonomisi ve Finansı Enstitüsü'nü ziyaret etti.

Toplantıda her iki enstitü kendi kurumlarını tanıttı ve karşılıklı işbirliği potansiyeli değerlendirildi. Ayrıca BİBF heyeti toplantıda bankacılık, muhasebe, sigortacılık, fintech, eğitim vb. alanlarda yürüttüğü projelerin sunumunu gerçekleştirdi.

BİBF ve MÜİSEF, İslam ekonomisi ve finansı alanında hem akademik hem de sektör bazında yetişmiş insan kaynağı sağlama, katılım finans uyumlu fintech projeleri, nitelikli yayın ve eğitim materyali üretme gibi konularda işbirliği yapma konusunda mutabık kaldı.