2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kesin Kayıtları Hakkında

Kesin kayıtlar 01-12 Eylül 2023 tarihleri, 08.45 ile 16.45 saatleri arasında Enstitümüz adresinde (Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü Enstitüler Binası 1. Kat) yapılacaktır.

Başvuru Sonuçları İçin Tıklayınız

*Adaylar başvuru sonucunu, ön kayıt sırasında almış oldukları ADAY NO ve ŞİFRE ile sisteme girerek "Sınav Yer ve Sonuçları" butonunu tıklayarak öğrenebilirler.

**Kazanan Adaylara ASİL, yedek kazananlara 12. 3. Yedek gibi, diğer adaylara Yerleştirilemedi  yazmaktadır.

Kesin Kayıt İşlemleri İçin Tıklayınız.

Yabancı Uyruklu ve Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına kayıt yatıracak adaylar; öncelikle Yerleştirme Sonuç Belgesinde yer alan ÖĞRENCİ NUMARASI ile, Halk Bankası şubelerinden ya da online olarak öğrenim ücretlerini yatırmaları sonrasında kesin kayıt yaptırmaları gerekmektedir.