2021-2022 Yılı Güz Dönemi Kayıt Yenileme ve Katkı Payı/Öğrenim Ücreti Ödemeleri

1. 2021-2022 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı Öğrenci Katkı Payı / Öğrenim Ücretinin Yatırılması  13 Eylül - 01 Ekim 2021  tarihleri arasında Ders kayıtları  27 Eylül - 01 Ekim  2021 tarihleri arasında yapılacaktır.


2. Öğrenci Katkı Payları Halk Bankası ATM leri kartsız işlemlerden ya da herhangi bir kredi kartı ile ONLİNE olarak öğrenci numaranızla yatırılabilir.

Enstitümüz Tezli Yüksek Lisans öğrencilerinden iki yılını (4 yarıyıl) doldurmuş olanlar ile Enstitümüze kayıt yaptırmadan önce başka bir Üniversitede kaydı olanlar katkı payı yatıracaklardır.


3. 2021-2022 Güz Yarıyılında Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına ilk defa kayıt yaptıracak olan Öğrencilerimizin Proje kayıtları bir sonraki dönem (Bahar) dönemi yapılacaktır.


4. Alttan dersi olmayan ya da not yükseltmek için ders almayacak olan öğrencilerimizin BYS den herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur.


* Enstitümüze ilk defa kayıt yaptıran öğrenciler, öğrenci numarasının başına küçük ”o” harfi koyarak başvuruda kullandıkları şifre ile Bilgi Yönetim Sistemine OBYS giriş yapıp ders kayıtlarını yapacaktır.

HIZLI ERİŞİM